24 uur loodgieters, spoed of geen spoed!
Wij accepteren pin en contact.

Verstopping

Een verstopping kan erg vervelend zijn, het water kan niet weglopen en in sommige gevallen komt het water door een verstopping naar boven en veroorzaakt deze een lekkage of zorgt ervoor dat uw keuken, toilet, badkamer onder water komt te staan. Sommige verstoppingen zijn eenvoudig op te lossen maar in de meeste gevallen is een verstopping hardnekkig en moet echt opgelost worden door een professional.

Veel van de verstoppingen welk wij oplossen zitten in de afvoeren van een woning of de aansluiting naar het riool. Wij beschikken over moderne opspoor apparatuur zoals camerasystemen welke wij hij riool en laten gaan om te onderzoeken voor de verstopping in Amsterdam door veroorzaakt wordt. Via dit camera systeem weten wij exact waar een verstopping zit, hoe deze er uit ziet en waardoor deze verstopping veroorzaakt wordt.

Het voordeel van deze informatie is dat wij de verstopping direct kunnen aanpakken bij de bron, en wij weten waardoor de verstopping ontstaan is en hoe wij deze moeten aanpakken. Het voordeel voor u als klant is dat wij razendsnel ter werk kunnen gaan en direct een verstopping kunnen oplossen.

Dag en nacht 7 dagen per week kunt u ons bellen bij een verstopping in Amsterdam via het gratis telefoonnummer: 0800-7777 112.

Loodgieter Service Amsterdam is 24/7 bereikbaar

De volgende problemen lossen wij direct op:
  • Verstopping aan afvoeren
  • Verstopping aan riolering
  • Afvoer verstopt
  • Verstopping aan waterleiding
  • Verstopte dakgoot
  • Verstopte afwatering
  • Verstopte putjes
  • Noodreparaties en spoedhulp

Zelf verstopping oplossen

Wij komen ook vaak bij klanten welke zelf eerst de verstopping hebben proberen op te lossen. Echter komen wij vaak tegen dat de schade erger is geworden door deze poging. Zo vervangen wij regelmatig sanitair welke door door onkunde beschadigd zijn. Den hierbij aan schade door trekveren of het glazuur on herstelbaar aangetast door chemische ontstoppingsproducten.

Daarnaast kunnen deze chemische ontstoppingsproducten uw afvoerbuizen aantasten. De meeste afvoerbuizen welke door door uw woning lopen zijn PVC afvoer buizen, de koppelstukken van deze buizen zijn veelal gelijmd met een PVC lijn. Nu komt het voor dat door de chemische ontstoppingsproducten de complete PVC afvoerbuizen aangetast worden of dat de lijmdelen tussen de buizen oplossen. Als dit gebeurt gaat de verstopping over in een lekkage, gebeurt dit ook nog met een afvoer buis welke in de vloer verwerkt zit of in de wand? Dan zijn de gevolgen bijna niet te overzien.

Direct contact met onze professionele ontstoppers en Loodgieters in Amsterdam? Bel dan geheel gratis ons servicenummer: 0800-7777 112.